23948sdkhjf

Elprint lukker produktion i Norge

Printbranchen har trange tider i Norden grundet hård prismæssig konkurrence fra Østen. Som en konsekvens heraf er det nu endelig blevet besluttet, efter 35 år, at stoppe produktionen hos Elprint AS i Bergen.
- At det sker netop nu er rigtig ærgerligt. Den gennemgribende modernisering af maskiner og bygninger er efter tre års slid afsluttet. Desværre tog dette for lang tid og har medført uheldige konsekvenser for fabrikken, skriver Elprints danske kontor i en pressemeddelelse.

Lukningen af fabrikken får imidlertid ingen negative konsekvenser for virksomhedens kunder i Danmark – Elprint ApS samt alle øvrige salgskontorer fortsætter – og alle leverancer ekspederes planmæssigt.

- Vi har gennem de seneste tider arbejdet på at få nye printleverandører og dermed gjort vores salgskontorer uafhængige af fabrikken, skriver virksomheden videre.

Den vigtigste faktor i at blive uafhængig af Elprint AS i Bergen har været, at finde en eller flere gode og pålidelige leverandører til hurtige prototyper af høj kvalitet.

- Det har vi nu fundet. Derfor kan vi tilbyde alle typer print leveret på fem arbejdsdage – inkl. fragt. Vores sortiment udvides til også at omfatte store serier, mere komplekse kort (blinde og buried vias, HDI, flex, flex-rigid) - alt sammen til gode priser, og som tidligere leverer vi laserskårne stencils af høj kvalitet, skriver Elprint ApS.

Kilde: Elprint ApS - http://www.elprint.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.718