23948sdkhjf

B&O-lyd på vej i to Aston Martin-modeller

Samarbejdet mellem de to verdenskendte brands indledes konkret med et lydsystem til Aston Martin DBS.
Ni måneder efter, at B&O og Aston Martin annoncerede et strategisk partnerskab, er de to verdenskendte firmaer klar med det første fælles projekt i form af et lydsystem fra B&O til Aston Martin DBS. Navnet på lydsystemet, der netop nu er klar til lancering, er Bang & Olufsen BeoSound DBS.

- Vi er stolte over at kunne præsentere det første konkrete resultat af samarbejdet med Aston Martin. Med BeoSound DBS har vi lavet et unikt, eksklusivt og højtydende lydsystem til en lige så unik, eksklusiv og højtydende bil. Det var netop ambitionen, da vi i december sidste år indgik et strategisk partnerskab, siger President & CEO i B&O Karl Kristian Hvidt Nielsen. Han tilføjer, at BeoSound DBS i begyndelsen af 2009 forventes at blive fulgt op med et B&O lydsystem til Aston Martin DB9.

- Udbygningen af samarbejdet med Aston Martin, der er et af verdens stærkeste brands, er vigtig for den fortsatte udvikling i Bang & Olufsens salg af high-end lydsystemer til bilindustrien, siger Karl Kristian Hvidt Nielsen.

De senere år har B&O konstant styrket sin ledende position inden for dedikerede lydsystemer til high-end biler. Gennem udviklingen af de første højtydende lydsystemer til biler nogensinde har den dansk-baserede virksomhed redefineret bil-audio og sat nye standarder for lytteoplevelsen i bilen.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14