23948sdkhjf

Montronics Dansk Kabelmontage fusionerer med A.K.S Elektronik

Fredag den 27. juni 2008 blev Montronics - Dansk Kabelmontage ApS købt af A.K.S., der viderefører produktionen under navnet A.K.S. MONTRONICS A/S
Produktionen af konfektionerede kabler er i samme forbindelse flyttet til Stamholmen 71 i Hvidovre, hvorfra man i fremtiden vil kunne tilbyde en meget bred palette af ydelser inden for elektronik, kabelkonfektionering og apparatmontage.

Med købet af Montronics - Dansk Kabelmontage ApS tager AKS endnu et skridt i forhold til virksomhedens målrettede strategi om at være et førende kabelkonfektionerings– og teknisk kompetencecenter.

De mange års erfaring med kabelkonfektionering videreføres i A.K.S. MONTRONICS A/S, idet en del af det administrative personale samt montagepersonale efterfølgende er blevet ansat i A.K.S. MONTRONICS A/S.

Samtidig har man på AKS´ fabriksanlæg i Polen, der er under stærk udvidelse, udvidet sine kompetencer indenfor elektronik og montage væsentligt, så man kan tilfredsstille de øgede krav, der kommer fra kunder om procesoptimering samt kostreduktion.

AKS Gruppen har valgt at udstationere syv danske medarbejdere i Polen som en sikkerhed for at fastholde kvalitet, leveringssikkerhed og fleksibilitet. De udstationerede medarbejdere har alle en flerårig erfaring på deres område.

Kilde: A.K.S Gruppen - http://www.aks.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14