23948sdkhjf

RTX vil tage endnu flere folk ind

Gode vækstmuligheder i den nordjyske teknologivirksomheds eksisterende forretning giver tro på flere ansættelserne.
RTX holder fast i forretningen, der har skabt millionoverskud på millionoverskud. Seneste, i 1. kvartal af 2015/16-regnskabsåret, voksede toplinjen med små 20 procent.

Fremgangen har givet plads til nu 172 medarbejdere hos eksperten i trådløs teknologi, 12 flere end samme tid sidste år. Og RTX' intention er at holde fast i den opadgående kurve.

- I takt med, at vi kan absorbere det og kan se,
Millioner til tidligere direktør
RTX kapacitetsomkostninger voksede med 8,5 mio. kr. til 40,8 mio. kr. i 1. kvartal 2015/16.

Jacob Vittrup bekræfter, at heri var et engangsbeløb i form af en hensættelse på 3,4 mio. kr. er fratrædelsesomkostninger til CEO Flemming Hynkemejer, der stoppede ved årsskiftet 2015-2016.

Hensættelsen er ifølge Jacob Vittrup lavet af regnskabsmæssige hensyn og dækker løn for en ikke oplyst periode, forudsat Flemming Hynkemejer ikke får job i denne periode.

Læs hele artiklen: RTX vil holde kadencen - skifter direktøren

Ud over hensættelsen til den tidligere direktør brugte RTX også ekstra penge på øget bemandingen samt drift af datterselskaber i USA og Hong Kong.
at efterspørgslen fra kundernes øges, så vil vi gerne ansætte flere, siger direktør Jacob Vittrup til Electronic Supply men understreger, at selskabet følger de makroøkonomiske signaler for løbende at tilpasse sig.

Forretningen rummer vækstmuligheder
Væksten, som skal give RTX-direktøren mulighed for at skabe nye job, skal stadig findes i de to eksisterende forretningsenheder, ProTelecom og Design Services. De udgør i dag henholdsvis to tredjedele og en tredjedel af RTX' forretning, og sådan ser det ud til at fortsætte.

- Der er ikke noget i sol og måne, som siger, at den ene er mere vigtig end den anden. Forretningsenhederne har samme kerne, som komplementerer hinanden, siger Jacob Vittrup.

- Det er de to forretningsenheder med gode vækstmuligheder. Derfor holder vi fast i dem, slår direktøren fast.
Læs mere om: RTX
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078