23948sdkhjf

Teknologiske klodser skal bygge på

Danske Dxtr Tactile arbejder på at sikre finansiering, som skal bringe firmaets digitale byggeklodser nærmere et gennembrud.
En kvart million til at lave en betamodel skal få Dxtr Tactiles teknologiske byggeklodser tættere på markedet. For på trods af, at teknologifirmaet lige nu arbejder hårdt for at udbrede idéen, er medejer og stifter Kenneth Madsen optimist:

- Det er muligt, at vi ligger i bunden af indtjeningsdiagrammet lige nu, og derfor ikke bliver betragtet som noget særligt af de etablerede i branchen, men det er jo helt klassisk for, hvordan en disruptiv forretningsmodel ser ud, siger Kenneth Madsen til Børsen.

Målet er kommet til det punkt, hvor det vender, og byggeklodserne bliver interessante for markedet at købe og bruge teknologien.

Dxtr Tactile har 10 ansatte i fem lande. Pt arbejder firmaet på seed-finansiering, herunder en crowdfunding-kampagne, som skal skaffe 250.000 kr. til en betamodel.

27 teknologiske klodser
Produktet i Dxtr Tactiles forretning, Play Dxtr, er 27 intelligente og magnetiske byggeklodser. Hver klods har indbyggede sensorer og er forbundet til de andre klodser.

Sensorerne registrerer klodsens retning og de øvrige klodsers ditto. Hermed kan op, ned, højre, venstre etc registreres. Play Dxtr registrerer dermed barnets leg og ikke mindst barnets læring og udvikling. Det er den indsamlede data, der er kernen i forretningen, og som skal skabe værdien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125