23948sdkhjf

Instrumentproducent åbner flere fronter med amerikansk aftale

Samarbejde med amerikansk firma giver ChemoMetec tro på øget salg på kort og langt sigt plus bedre mulighed for at komme i kontakt med potentielle kunder.
ChemoMetec i Allerød indgik sidste regnskabsår en salgsaftale med det amerikanske Biotium. Firmaet udvikler, producerer og sælger biologiske reagenser, der passer godt til ChemoMetecs instrumenter, og den danske instrumentproducent kan nu sælge Biotiums produkter globalt med Kina som eneste undtagelse.

Salgsaftalen indeholder en række synergier, forklarer ChemoMetecs administrerende direktør, Michael Eising.

- Vi vil gerne arbejde tæt sammen med Biotium, og forventer da noget ekstra salg. I en marketingssammenhæng giver det også god mening, fordi der er komplementerende salg til kunder, som anvender Biotiums overflademarkører, og nu får blik på ChemoMetecs instrumenter, siger Michael Eising og kommer ind på en tredje gevinst:

- Samtidig vender vi kunderne til, at vi (ChemoMetec, red.) også har produkterne. Det falder sammen med, at vi næste efterår er klar med et nyt analyseinstrument, hvor Biotiums produkter passer endnu bedre.

Ny salgskanal kan blive endnu større
Kendskabsgrad og nye produkter er en ting. Så for at få fart på salget af egne og Biotiums produkter har ChemoMetec netop åbnet en webshop med de to firmaers produkter.

- Det skal gøre det nemmere at gøre forretning med ChemoMetec, siger Michael Eising, der også forventer, at samarbejdet med det amerikanske firma vil generere mere trafik på hjemmesiden.

Bliver webshoppen den ventede succes, afviser Michael Eising heller ikke, at der kan komme mere til:

- Jeg kan godt se, at det bliver udvidet med andre produkter og samarbejdspartnere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078