23948sdkhjf

ChemoMetec vil løfte indtjeningen

Omsætningen skal vokse endnu mere hos producenten af avancerede analyseinstrumenter, og indtjeningen skal med op.
Med 25-30 procent af de 39 ansatte tilknyttet udviklingsafdeling, og tæt ved 100 procent af udviklingen in-house, har instrumentproducenten ChemoMetec i dag en relativt stor udviklingsafdeling. Men det skal der laves om på.

- Strategien er, at vi skal vokse omsætningen, så indtjeningen bliver væsentligt større. Hele firmaet skal være større, og det skal udviklingsafdelingen også. Men det er ikke planen at udviklingen, skal følge med op i samme omfang, forklarer direktør Michael Eising, der tilføjer, at firmaet står med en masse spændende muligheder og projekter.

Store investeringer

ChemoMetec i Allerød har investeret store summer i udvikling de seneste år.

Tendenser fortsætter det igangværende regnskabsår, hvor der er udsigt til investeringer på ni til 11 mio. kr. i blandt andet produktudvikling og produktionsanlæg.

De seneste år er de nye ansigter i Allerød-firmaet hovedsageligt kommet til i salg og marketing.

Flere nye instrumenter på vej til markedet
Fokus på udviklingen ses blandet andet ved, at ChemoMetec det seneste år har fortsat udviklingen af et nyt celleanalyseinstrument, som ventes frigivet til salg i efteråret 2016.

Samtidig har teknologifirmaet sat gang i udviklingen af et celletællingsinstrument med en analysekapacitet på op til 200 prøver. Det bliver efter planen klar til salg i midten af 2017.

For at sikre løbende tilføres af ny viden samt understøtte igangværende de udviklingsprojekter deltager virksomheden også som partner i forskellige fondsstøttede projekter.

ChemoMetec producerer selv alle analyseinstrumenter. En lang række underleverandører fremstiller bl.a. printkort, men styring, montage, justering og kvalitetskontrol udføres på selskabets faciliteter i Allerød. Kapaciteten i produktionen er på 2.000 instrumenter årligt. Produktionen af engangskassetter, som bruges i flere af selskabets produkter, sker også in-house.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063