23948sdkhjf

Iværksættersucces giver råd om vækst-gennembrud

Stifteren af firmaet Innovaid fortæller om erfaringerne med vækstlån, når Vækstfonden holder infomøde den 23. september i Aarhus. Se video her.
Iværksættervirksomheden Innovaid har specialiseret sig i at udvikle og sælge interaktive hjælpemidler til rehabilitering og genoptræning af mennesker med fysiske skader eller handikap. Det viste sig dog, at det var svært at trænge igennem på det danske marked, og en ny vækstplan med fokus på udenlandske markeder ville kræve kapital.

Direktør og stifter Martin Hjort vil på et infomøde, Vækstfonden afholder den 23. september på Scandic Aarhus Vest, Rytoften 3, fortælle om, hvordan han med finansiering fra Vækstfonden for alvor fik taget hul på nye markeder.

Efter etableringen stod firmaet med en strategi som indebar, at firmaet ville etablere sig på det norske marked og komme ind på det amerikanske marked via en distributør. Det var svært at få en aftale med banken. Fra Vækstfonden fik man et vækstlån på 2 mio. kr. Det fik banken med til at stille en kassekredit på 2 mio. kr. Dermed havde firmaet 4 mio. kr. i arbejdskapital.

Ved mødet vil der blandt andet være oplæg fra erhvervskundedirektør fra Vækstfondens kontor i Randers, Hans Jørgen Østergaard, samt Martin Hjort, der ejer Innovaid. Mødet varer fra klokken 8.30 til 10.00, og en halv time inden mødestart bydes der på kaffe og morgenbrød.

Se mere om Innovaids vej til vækst i denne video.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078