23948sdkhjf

Topsøe køber overvågningsteknologi

Haldor Topsøe overtager det fulde ejerskab af ovnstyringsteknologi fra amerikanske Increase Performance Inc.
Parterne har indgået en aftale, så Haldor Topsøe nu får det fulde ejerskab over teknologien kaldet ”Topsoe Furnace Manager”. Det oplyser Topsøe i en pressemeddelelse

Teknologien er et temperaturovervågnings- system, som gør det muligt at måle temperature inde i oven døgnet rundt. Hermed kan man optimere driften og regulere temperaturen i ovnen uden at skulle have adgang dertil, hvilket øger sikkerheden.

Den nye overvågningsteknologien komplementerer Topsøes øvrige teknologier og ekspertise, lyder det fra Anja Nielsen, VP i Topsøes Chemical Business Unit:

- Ved at tilføje Topsoe Furnace Manager til vores portefølje tilbyder vi vores kunder en teknologi, der gør dem i stand til at optimere anvendelsen af deres udstyr samt forlænge dets levetid. Teknologien forbedrer samtidig sikkerheden på vores kunders anlæg, når de overvåger deres udstyr. Vi opfatter købet af ovnovervånings-teknologien som et naturligt næste skridt for Topsøe i forhold til at udbygge vores tilbud og services, udtaler Anja Nielsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094