23948sdkhjf

Siemens får sin anden større ordre til USA på blot en uge

Siemens Wind Power har modtaget endnu en stor ordre på en vindmøllepark til USA, der får en kapacitet på op imod 325 megawatt (MW).
Siemens skal levere 141 stk. 2,3 MW møller til Biglow Canyon Wind Farm fase 2 og 3 i Sherman Coun-ty, Oregon.

Køberen, elselskabet Portland General Electric Company, betjener mere end 804.000 kunder i staten Oregon. Det er den anden større vindmølleordre fra det nordvestamerikanske område, Siemens offentliggør på blot en uge.

Mandag d. 31 marts offentliggjorde Siemens en ordre fra staten Washington på 130 møller med en samlet kapacitet på omkring 300 MW. Den samlede værdi af de to ordrer overstiger 1,1 mia. USD.

Biglow Canyon fase to og tre vil producere energi til at dække 100.000 husstandes el-forbrug. Projektets fase 2 planlægges idriftsat i slutningen af 2009, og fase 3 vil begyn-de produktionen i slutningen af 2010. Siemens skal levere, installere og idriftsætte de 141 stk. 2,3 MW møller, og vil samtidig stå for service og vedligehold i en periode på fem år.

- Vindenergi er på kraftig fremmarch i USA og med de to store ordrer til Washington og Oregon forstærker vi vores position som én af de førende leverandører til verdens største vindmøllemarked, udtaler administrerende direktør for Siemens' vindmølle-division, Andreas Nauen.

- Med næsten 1000 MW undervejs eller installeret eller alene i Nordvestamerika, er Siemens i høj grad med til at afhjælpe det stigende behov for ren energi i et af de mest dynamiske områder i verden, når det gælder udvikling af vindkraft.

Kilde: Siemens - http://www.siemens.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109