23948sdkhjf

International tv-optræden kroner dansk firmas comeback

Efter en konkurs i 2011 har softwarefirmaet iMotions kæmpet sig tilbage til høje vækstrater og en betydelig millionomsætning.
Peter Hartzbech, administrerende direktør i det danske softwarefirma iMotions, kan igen glæde sig over fremgang for hans firma. Det skriver computerworld.dk.

Firmaets software bliver solgt til en række brancher. Blandt kunderne er berømmede amerikanske universiteter som MIT, Yale, Harvard og Stanford, som bruger iMotions software-platformen til at teste for sygdomme som alzheimers og parkinson. Også forsknings- og testlaboratorier bruger softwaren til at teste forsøgspersonernes følelsesregistre.

Resultatet er en betydelig tocifret millionomsætning
Mythbusters knuser bil-myter
Et håndgribeligt bevis på iMotions reboot er, at firmaets software bliver brugt i det kendte tv-program Mythbusters. Her bliver det brugt til at teste myter om bilisters reaktioner, når de taler i mobiltelefon og bruger en håndfri løsning.

Softwaren kan i foreningen med specialbygget hardware fastslå, hvor en bilist ser hen og sammenholde det med det med kroppens reaktioner.

Det giver oplysninger om folks reaktioner og følelser, når de ser forskellige forhindringer i forbindelse med kørsel.
og trecifret vækst set over fire år. Til at skabe fremgangen er 30 ansatte.

Har ramt rigtigt i anden omgang
Opturen er skabt efter meget en hård periode. I 2011 gik softwarefirmaet konkurs. Dog lykkedes det Peter Hartzbech at købe konkursboet og starte igen fra bunden.

- Det har jeg så lært rigtig meget af sidenhen, hvor jeg igen måtte op og arbejde 90 timer om ugen. For jeg ville have det til at lykkes, og nu har vi tilsyneladende ramt rigtigt efter mange kundedrevne produkt-iterationer, siger Peter Hartzbech til computerworld.dk.

Denne gang skulle væksten gerne fortsætte, og iMotions er nu ved at få fat i områder som filmbranchen og bilindustrien.

Original artikel: http://www.computerworld.dk/art/234508/d...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094