23948sdkhjf

El-firma slår sig på elektronik.

Stort potentiale i nordfynsk niche-produkt. El-firmaet Kappedrup fylder et hul i markedet med en mobil adgangskontrol til skibe, boreplatforme og byggepladser.
En henvendelse fra rederiet A2Sea blev startskuddet til et nyt arbejdsområde for det nordfynske el- og vvs-firma Kappedrup. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Rederiet ønskede et mobilt adgangskontrolsystem, og da det ikke var til at finde på markedet, valgte Kappendrup selv at udvikle et system. Det går under navnet site-control og ligner den slags tælleapparat man kender fra forlystelsesparker og fodboldstadions.

Softwaren til den mobile adgangskontrol samarbejder Kappendrup med odenseanske Calwin om.

Mulighed for løbende udvikling
Netop koblingen af tælleapparatet med et computersystem giver adgang til en lang række muligheder. For at få adgang skal man scanne et kort, når man går gennem tælleren. Det giver kontrol og overblik over, hvem der er på og tilsvarende har forladt stedet.

Særligt opbygningen, hvor man kan tilføre flere funktioner løbende er et stort plus ved systemet, forklarer Thomas Sandberg, project manager i A2Sea, til Fyens Stiftstidende.

Ud over skibe kan systemet også anvendes på boreplatforme, indhegnede byggepladser og andre steder, hvor man ønsker kontrol og overblik over, hvem der er på og har adgang til stedet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078