23948sdkhjf

Succes udfordrer Z-Wave

Skal danske Z-Wave holde fast i sin førende position kan udviklings- og it-firmaet blive tvunget til at flytte job til udlandet for at finde kvalificerede microchipdesignere og RF-folk.
Z-Wave, der udvikler chips, moduler og software til bl.a. intelligente genstand, nyder godt at den store vækst i markedet for Internet of Things. Det skriver jobfinder.dk

Virksomheden sidder i dag på 80 procent markedsandel for Smart Homes, og har oplevet en 59 procent stigning i omsætningen fra 2013 til 2014. Men midt i succesen er der – potentielt - et problem.

Virksomhedens tekniske direktør Niels Johansen står med fem stillinger, der skal besættes på hovedkontoret i København. Men det er ikke sådan lige at finde kvalificerede microchipdesignere og RF-folk.

Derfor kan Udviklings- og it-firmaet blive tvunget til at oprette stillingerne i udlandet. I forvejen er de 30 udviklere i Danmark suppleret med i alt 15 fordelt i Ukraine og Singapore.

- Den bedste løsning er at hyre folk i Danmark, men lykkes det ikke, må vi ekspandere andre steder. Og det er mit dilemma, for det flytter arbejdspladser ud af Danmark, forklarer Niels Johansen til jobfinder.dk.

Originalartikel: http://karriere.jobfinder.dk/artikel/han...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094