23948sdkhjf

Mobilforskning styrkes i hovedstaden

Center for Teleinfrastruktur (CTIF) på Aalborg Universitet etablerer nu også en afdeling i hovedstadsområdet. Den internationalt anerkendte professor Knud Erik Skouby skal lede det nye center, der åbner tirsdag.
Aalborg Universitet har i mange år markeret sig inden for forskningen på mobile og trådløse teknologier, blandt andet i det internationale CTIF, som ledes af den indiske professor Ramjee Prasad. CTIF er samlingspunkt for den omfattende forskning og har allerede i dag afdelinger i Aalborg, Rom og den indiske storby Kolkata.

Tirsdag den 11. marts udvides det omfattende engagement, når der er officiel åbning af den nye afdeling CTIF Copenhagen. Lederen af CTIF Copenhagen er professor Knud Erik Skouby, som kommer fra DTU, og som gennem mange år har været en god samarbejdspartner for CTIF i Aalborg. Sammen med en gruppe på i første omgang 10 forskere skal han være med til at opbygge og udvikle den nye forskningsafdeling, der også vil blive kendt som CMI (Center for Communication, Media & Information technologies).

- Det nye CTIF-samarbejde følger en anbefaling i Videnskabsministeriets Mobil-Fremskrivning om øget forskningssamarbejde. Danmark får hermed et helt unikt universitetsforskningsmiljø på mobil og wireless-området, der i kraft af sin størrelse og bredde også vil markere sig stærkt internationalt, siger Knud Erik Skouby.

Kilde: Aalborg Universitet http://www.aau.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125