23948sdkhjf

Nordjyske ovenlyssystemer på tyske hænder

Actulux, der producerer elektriske åbningssystemer til ovenlys, er nu en del af den tyske Fortmeier-familie.
Hos Actulux har vækst stået øverst på dagsordenen gennem de sidste 4-5 år. Omsætningen er steget 14 kvartaler i træk, og i samme periode har virksomheden investeret massivt i produkt- og organisationsudvikling.

Hadsund-virksomheden er under ledelse af grundlægger og adm. direktør, Jens Buus, vokset til at beskæftige over end 30 ansatte, som nu fortsætter som et selskab under Jofo Pneumatik, der ejes af den tyske Formeier-familie.

- At blive en del af Fortmeier-familien vil åbne nye døre for os, og jeg er sikker på, at vi vil fortsætte vores vækst sammen med vores nye tyske kolleger, siger Jens Buus og understreger, at det for ham har været vigtigt, at de nye tyske ejere tror på, at væksten kan videreføres med base i det nordjyske.

Kommer med både nytænkning og erfaring
Actulux har siden etableringen for godt 10 år siden udviklet en bred vifte af innovative løsninger inden for åbningssystemer til ovenlys, glasfacader, vinduer og røglemme. Blandt kunderne er en række af Europas største producenter, og Actulux sælger i dag sine i mere end 20 europæiske lande.

Ifølge adm. direktør Bruno Fortmeier fra Jofo Pneumatik skal investeringen ses som led i en strategi om at udvide produktsortiment og kundegrundlag. Actulux bringer både nytænkning og erfaring ind i organisationen, og det er af stor betydning i en tid, hvor det samlede europæiske marked bevæger sig i retning af elektriske åbningssystemer på bekostning af de konventionelle systemer.

Organisationen i Actulux forbliver uændret, og Jens Buus fortsætter som adm. direktør. Aktiviteterne fortsætter under eget brand, med egne medarbejdere og egen produktudvikling. Som en del af Fortmeier-familien får Actulux nu adgang til nye potentielle kunder, og ifølge Jens Buus vil dette med al sandsynlighed medføre et højere aktivitetsniveau og nye arbejdspladser i Hadsund.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093