23948sdkhjf

Dansk målergigant vinder norsk storordre

Kamstrup bliver systemleverandør af 150.000 intelligente elmålere plus et kommunikationssystem til en norsk selskabs-alliance.
Efter et offentligt udbud er Kamstrup blevet valgt
Seneste i en lang række ordrer
I de seneste måneder har Kamstrup indgået en række aftaler med flere norske forsyningsselskaber, herunder Agder Energi Nett, Dalane Energi, Gaudal Nett, Kvikne- og Rennebu Kraftlag og Oppdal Everk.

Aftalen med Smart Strøm Nordvest viser Kamstrups førende position som systemleverandør af intelligente målerløsninger i Norden
som systemleverandør på 150.000 intelligente elmålere til det norske konsortium Smart Strøm Nordvest. Ordren inkluderer også et nyt kommunikationssystem, der blandt andet kan håndtere målerdata på timeniveau.

Hos selskabet Smarthub, der ejes af de 10 norske energiselskaber, hæfter man sig blandt andet ved Kamstrups professionel projektorganisation, man mener kan løfte den omfattende leverance.

Udrulningen af de intelligente elmålere vil ske fra midten af 2016 og frem til 2018 i energiselskabernes forsyningsområde i Nordvestlandet.

Inden hovedudrulningen vil der blive gennemført en pilot i to områder, der i alt vil indbefatte op til 2000 målerpunkter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094