23948sdkhjf

Nyt om navne

Electronic Supply kan i dag berette om nyansættelser hos ATV og Prevas.
Akademiet for de Tekniske Videnskaber (ATV)
ATV har pr. 1. april 2015 ansat Vibeke Schrøder som chefkonsulent. Vibeke Schrøder er 46 år, cand.scient i kulturgeografi og har et grundigt kendskab til forskningspolitik og forskningsrådssystemet.

I ATV vil hun få en nøglerolle i implementeringen af Akademiets nye strategi og blandt andet blive projektleder for ATV’s Digitale Vismandsråd.

Hun kommer fra en stilling som seniorkonsulent i Danmarks Grundforskningsfond, hvor hun har været ansat de seneste otte år. Før det har hun været fuldmægtig i Forskningsministeriet, Forskningsstyrelsen og leder af styrelsens direktionssekretariat.

Prevas A/S
Prevas har ansat projektleder, Kim Stenild, til kontoret i Aarhus, hvor han har ansvaret for projekter indenfor især automatiserede testsystemer, og udviklingsprojekter.

Ansættelsen sker dels for at dække det øgede behov for projektledelse af Prevas’ udviklingsprojekter, og dels fordi Prevas oplever en øget interesse for at effektivisere produktions- og udviklingstest af elektronikprodukter ved anvendelse af automatiske testanlæg f.eks. baseret på National Instruments LabVIEW og TestStand platforme.

Kim kommer til Prevas fra en lignende stilling hos Homatic Engineering. Han har mange års erfaring i international projektledelse indenfor SW, HW og teknologiudvikling fra alle faser af et projekt, deriblandt planlægning, kunde- og leverandør- forhandlinger, kontraktstyring, risk og change management, ressourcestyring og budgetplanlægning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079