23948sdkhjf

Hjælp jeg har tabt min pc i snefræseren

Det norske firma Ibas har specialiseret sig i at redde data fra defekte computere, og det skorter ikke på udfordringer for de norske eksperter.
Man skal stå model til lidt af hvert, når man beskæftiger sig med at rekonstruere data fra defekte harddiske, og det har det norske firma Ibas også måttet sande i år. Virksomheden har netop offentliggjort en top 10 over de mest groteske redningsaktioner, de har stået for i 2007, og det er ikke småting, vi brugere udsætter vores computere for.

Listen byder på historier om USB-nøgler, der har været en tur i vaskemaskinen, bærbare, der måtte en tur i vandet på en fisketur, en harddisk, der blev overhældt med olie for at stoppe en irriterende hvinen samt en computer, der var blevet bosted for gedehams. Førstepladsen går dog til en uheldig norsk kvinde på en kold dag.

Kvinden kunne ikke få bilen op ad den isbelagte vej til sit hus og valgte i stedet at gå godt pakket op med indkøbsposer og computer under armene. En lokal og hjælpsom landmand kom forbi med traktor og snefræser og tilbød, at kvinde kunne lægge oppakningen op i traktorens griber.

Han kørte i forvejen og fjernede sneen på vejen, men stopper pludselig, fordi en mærkelig røg kom ud af snefræseren, og uheldigvis var det kvindens pakkenelliker, der var faldet ud af griberen og røget en tur igennem fræseren. Computeren kilede sig fast, men alligevel lykkedes det de norske eksperter at trylle data ud af den ramponerede computer.

Kilde: Ibas - http://www.ibas.dk

Læs mere om: Ibas
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078