23948sdkhjf

Mermaid Technology vil overtage Århus-firma

Mermaid Technology a/s har efter en kort forhandling indgået en betinget aftale om overtagelse af alle aktier eller aktiviteter i Acrossmedia A/S.
Såfremt aftalen bliver endelig vil det medføre, at Mermaid Technology bliver den største leverandør af dynamisk digitale skilteløsninger i Skandinavien. Aftalen er betinget af en tilfredsstillende due diligence, og den endelige pris er ligeledes afhængig af resultatet af due diligence, og det forventes, at Acrossmedia’s moderselskab, Frontstairs A/S, fortsætter som aktionær i Mermaid Technology a/s. Overtagelse forventes at finde sted per 31. december 2007.
Acrossmedia A/S er blandt Danmarks største leverandører af Dynamisk Digitale Skilte-løsninger, med kunder som eksempelvis 7eleven, SuperBest, DSB’s ”Kort og Godt”-butikker, Boconcept, YXMarkeder, Profil Optik, A-apoteket og mange andre. Acrossmedia A/S administrerer eller servicerer i dag mere end 2.500 skærme.

- Mermaid Technology a/s´ strategi er ved organisk vækst og opkøb at blive den førende leverandør af Dynamiske Digitale Skilteløsninger i Nordeuropa, og såfremt aftalen med Acrossmedia bliver effektueret, vil det være et væsentligt skridt på vejen. Mermaid Technology a/s vil således positionere sig i markedet som den ledende virksomhed indenfor segmentet i Skandinavien og derved have et meget solidt fundament for den videre ekspansion i henholdsvis Tyskland, Sverige og Norge, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Resultatet af due diligence forventes at kunne meddeles inden udgangen af november måned.

Kilde: Mermaid Technology - http://www.mermaid.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078