23948sdkhjf

Siemens freder korrupte medarbejdere

Den tyske elektronikgigant Siemens garanterer nu, at medarbejdere der indrømmer deres deltagelse i den verserende korruptionsskandale ikke mister deres job, hvis de lægger kortene på bordet.
Hos Siemens vil man til bunds i den korruptionssag, der har plaget koncernen i de seneste år. Derfor giver man nu de ansatte frit lejde til at indrømme, hvad der er foregået, uden at de skal frygte for deres job. Det skriver Børsen.

- Selskabet vil ikke gribe til hårde sanktioner såsom afskedigelse eller krav om erstatning over for medarbejdere, som senest den 31. januar 2008 giver fuldstændig og oprigtig besked om uregelmæssigheder eller falsknerier i virksomhedens regnskaber, skriver virksomheden, ifølge Børsen og nyhedsbureauet AFP, i et brev til medarbejderne.

Virksomheden kan dog ikke garantere, at de ansatte går helt fri af sanktioner, idet man har forbeholdt sig retten til at uddele advarsler, forflytte medarbejdere eller ændre i jobbeskrivelser. Amnestien gælder heller ikke virksomhedens topledelse eller bestyrelse.

Skandalen i Siemens er løbende vokset i omfang, og eksperter vurderer, at der er sket bestikkelse for helt op mod 11 mia. kr. i den tyske koncern.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094