23948sdkhjf

Svensk teknologi til dansk hospital

Region Sjælland skal udbygge sin mammografivirksomhed og har investeret i mobile enheder af et mammografisystem fra den svenske it- og medicinteknikvirksomhed Sectra.
Ordren udgør en værdi på 9 millioner danske kroner, og Region Sjælland er de første i Skandinavien til at anvende Sectra MicroDose Mammography til mobil mammografi. Når det nye udstyr er på plads, regner Region Sjælland med at kunne indkalde næsten dobbelt så mange kvinder til mammografiscreening i forhold til i dag.

– Vi leverer en helhedsløsning til mammografi, siger Jens Kring, direktør hos Sectra A/S i Danmark. Det er en stor tryghed for de kvinder, som undersøges med Sectra MicroDose Mammography, at systemet kombinerer markedets laveste stråledosis med høj billedkvalitet.

Sectras mammografisystem har den laveste stråledosis på det internationale marked. Den lave stråledosis kombineret med god ergonomi og et velgennemtænkt arbejdsflow gør, at mammografisygeplejersker og radiologer kan arbejde langt mere effektivt og sikkert uden at udsætte kvinderne for en højere stråledosis end højst nødvendigt.

Kilde: Sectra - http://www.sectra.se

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062