23948sdkhjf

Prevas køber datterselskab af Flextronics

Svenske Prevas har underskrevet en aftale med elektronikgiganten Flextronics om køb af en konsulentvirksomhed med speciale i indlejrede systemer.
Virksomheden har hjemme i Gøteborg, og dermed forstærker Prevas sin position inden for intelligente produkter i befordringsbranchen.

Den opkøbte virksomhed har sit udspring i BlueLabs, der var et af Sveriges første udviklingshuse for intelligente produkter. Opkøbet omfatter et komplet udviklingslaboratorium og en række veletablerede kunderelationer inden for medicinsk teknik, telekommunikation og befordringsteknik. Købssummen er opgivet til 5,6 mio. svenske kr.

- Med opkøbet fortsætter vores allerede kraftige ekspansion på Gøteborg-markedet samtidig med, at vi forstærker vores mulighed for at tilbyde udvikling af intelligente produkter på det globale marked, siger Anders Englund, administrerende direktør hos Prevas.

Det nordiske marked for indlejrede systemer vurderes til 12 mia. svenske kr. og vokser for øjeblikket med 15 % om året ifølge BCC Consulting. Prevas har tidligere opkøbt selskaber i både Norge og Danmark og satser for øjeblikket på en kraftig ekspansion i Norden.

Kilde: Prevas - http://www.prevas.se

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078