23948sdkhjf

Nyt Danfoss-partnerskab på automobilmarkedet

Danfoss Silicon Power indgår partnerskab med C-MAC MicroTechnology, så de i fællesskab kan udvikle og producere intelligente kompakt-power moduler til den hurtigt voksende automobilbranche. C-MAC MicroTechnology er en af verdens førende virksomheder inden for blandt andet elektroniksystemer, moduler og komponenter til automobilsegmentet.
C-MAC og Danfoss Silicon Power vil forene deres ekspertise inden for intelligente power-moduler især for at kunne leve op til kravene i automobilindustrien, hvor de elektroniske systemer skal være robuste, driftssikre og lette samt skal kunne reducere omkostningerne. C-MAC skal hovedsagelig bidrage med viden om, hvordan man udformer den elektroniske styrekreds, mens Danfoss Silicon Power bidrager med viden om power-elektronikken.

Automobilmarkedet for intelligente og integrerede power-moduler (IPM’er) vokser stærkt på grund af nyskabende anvendelsesmuligheder, som øger mængden af det elektriske og elektroniske udstyr i biler. Udviklingen skaber et behov for integrerede power-moduler, som kan styre motorer på op til adskillige tusinde watt.

- Gennem dette partnerskab vil vi være i stand til at hæve niveauet for vores nuværende produkter, både hvad angår omkostninger og ydeevne, og det åbner nye muligheder for os, siger Claus A. Petersen, President, Danfoss Silicon Power.

Kilde: Danfoss - http://www.danfoss.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094