23948sdkhjf

Mekoprint etablerer salgssamarbejde med CBF-Electronics

Mekoprint Electronics indleder nyt strategisk samarbejde med den tyske virksomhed CBF-Electronics GmbH, der har mere end 20 års erfaring som komponentforhandler på det tyske og østrigske marked.
CBF-Electronics har eksisteret siden 1983 og har gennem årene opbygget et solidt netværk af tyske og udenlandske kunder. Som følge af deres mangeårige virke på markedet har de en omfattende, faglig viden og et unikt kendskab til branchen. Denne store erfaring vil medvirke til at styrke Mekoprints kompetencer som producent og leverandør yderligere.

- Vi er utroligt glade for det nye samarbejde med CBF. Vi får et unikt indblik i deres viden og know-how, og samtidig får vi mulighed for at agere lokalt. Det betyder, at vi bliver i stand til at servicere vores kunder og samarbejdspartnere hurtigere og endnu bedre i fremtiden, siger Claus K. Olesen, salgschef i Mekoprint Electronics.

CBF har hovedsæde i München, hvilket rent praktisk indebærer, at Mekoprint rykker geografisk tættere på sine tyske og centraleuropæiske kunder. Samarbejdet kommer ikke til at have nogen betydning for Mekoprints organisation, men har blot til formål at øge Mekoprints fleksibilitet som leverandør og forkorte reaktionstiden yderligere.

CBF-Electronics’ kerneområder er kondensatorer, elektroniske filtre, flexprint og Quarz produkter, og ud over at repræsentere Mekoprint er de også eneforhandler for virksomhederne Cornell Dubilier, Fronter Electronics Ltd., TPL Microelectronics, Oxley Developments Ltd., API Delevan og M-Pulse Microwave.

- Vi vil det bedste for vores kunder, og vi arbejder derfor hele tiden på at forbedre os. Samarbejdet med CBF er endnu et skridt i den rigtige retning, slutter Claus K. Olesen.

Kilde: Mekoprint Electronics - http://www.mekoprint.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093