23948sdkhjf

Nordjyder vil lave klynge inden for forsvarsindustrien

Nordjyske virksomheder skal have større del i de lukrative ordrer til forsvarsindustrien, og derfor vil et regionalt samarbejde nu tage initiativ til at danne en erhvervsklynge af nordjyske leverandører til forsvarsindustrien.
Ifølge Erhvervsbladet er endnu et dansk klyngesamarbejde under opsejling. Denne gang er det fire nordjyske kommuner, der under organisationen Aalborg Samarbejdet blandt andet vil lave en klynge for leverandører til forsvarsindustrien.

- I første omgang skal vi have dannet os et overblik over de virksomheder, der har potentialet til at blive leverandører til forsvarsindustrien enten direkte eller som underleverandører til virksomheder, der allerede leverer til forsvarsindustrien, siger Mogens Grøn, erhvervskonsulent i Rebild kommune, der sammen med Aalborg, Jammerbugt og Vesthimmerlands kommuner er med i samarbejdet.

Målet for klyngen er at få en større del af de mange forsvarsleverancer. Det er projekter, der ofte løber op i flere mia. kr., og derfor er yderst attraktive for underleverandørerne. Med i samarbejdet er også repræsentanter for erhvervslivet, som skal rådgive de fire kommuner.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063