23948sdkhjf

RTX Telecom sælger aktiepost i LitePoint Corporation

Økonomisk trængte RTX Telecom har indgået og afsluttet en aftale med eksisterende og nye aktionærer i amerikanske LitePoint Corporation om salg af den resterende aktiebesiddelse i selskabet. Salget af aktieposten medfører en positiv effekt i de finansielle indtægter på omkring 44 mio. kr. før skat.
Aktierne blev anskaffet i 2002, og LitePoint Corporation har siden etableringen i maj 2000 succesfuldt styrket sin position på det globale marked ved at opbygge udvikling, salg og distribution af trådløse teknologiløsninger og avancerede testudstyrsløsninger inden for produktion af særligt WiFi- og Wimaxprodukter.

Salget af aktieposten medfører en positiv effekt i RTX Telecoms finansielle indtægter på omkring 44 mio. kr. Samlet set har RTX Telecom i andet halvår af regnskabsåret 2006/07 realiseret en finansiel indtægt på 72 mio. kr. i forbindelse med salg af den samlede aktiebesiddelse i LitePoint Corporation.

Aktiesalget forventes ikke at påvirke de generelle forventninger til nettoomsætning og resultat af primær drift (EBIT) for regnskabsåret 2006/07, der udgør en nettoomsætning på 200–240 mio. kr. og et resultat af primær drift (EBIT) i intervallet fra -70 mio. til -50 mio. kr.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079