23948sdkhjf

Rovsing forventer underskud

Efter en grundig gennemgang af de foreløbige regnskabstal hos elektronikvirksomheden Rovsing A/S må ledelsen konstatere, at man ikke når de tidligere udmeldte forventninger om et overskud.
Meldingen kommer efter et år, hvor virksomheden har iværksat en storstilet strategi med henblik på udvidelser af forretningsområderne. Og specielt inden for rumfart har der været problemer med at nå målene.

- Den vigtigste årsag til afvigelsen er, at to store opgaver vedrørende satellitsystemet Galileo har været præget af styringsmæssige vanskeligheder og generelle forsinkelser af hele Galileo-projektet, hvilket har betydet reduceret fremdrift og øget ressourceforbrug, som har resulteret i lavere omsætning og ringere lønsomhed end forventet, skriver virksomheden i en fondsbørsmeddelelse.

På den baggrund må ledelsen nu nedskrive forventningerne til det regnskab, som præsenteres i næste måned. Omsætningen ventes at ende på 56-62 mio. kr., mens det forventede overskud nu er ændret til et underskud på 5,0-5,5 mio. kr.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094