23948sdkhjf

Elcon åbner nyt logistikcenter i Kina

Nyt logistikcenter i Kina giver printpladeproducenten Elcon adgang til en række ekstra, specialiserede produkter.
Perspektiverne er store i østjyske Elcons partnerskab med tyske Quicktronics-Group.

- Samarbejdet med Quicktronic gør på den tekniske side, at vi får et samarbejde og en volumen sammen, så vi kan sætte et logistikcenter op i Kina. Dermed får vi og vores kunder cost optimeret produkterne der i dag kører i Kina, siger Lau Laursen til Electronic Supply.

Detaljerne skal falde plads
Projektplanen er klar og centret er på plads inden sommerferien, lyder det fra Lau Laursen. Detaljerne skal bare på plads:

- Vi skal til Kina i denne uge og have en snak med cheferne derude. Både for at afklar, hvilke medarbejder vi skal have, og hvor den bedste placering er, så vi er tæt på de rette leverandører.

Åbner for mere produktion i Horsens
Nærheden til leverandører og nye produkter er et anden punkt, som giver det danske firma nye muligheder. For hvor der er enkelte specialprodukter, Elcon ikke har adgang til via sine kinesiske partnere, får firmaet nu adgang til mere via Quicktronics og deres samarbejdspartnere.

Produktionen i Horsens udvides i takt med at kunderne fra de nye markeder introduceres:

- Vi siger til Quicktronics: Kom med tingene her til Horsens, hvor vi har en hurtig og fleksibel produktion. Det betyder nye ordrer på fabrikken i Danmark. Dermed får de også en egenproduktion via os og adgang til vores tekniske viden, forklarer Elcons direktør, Lau Laursen, som tilføjer:

- Yderligere arbejder vi på at samkøre vores tekniske viden mellem Horsens og Guangzhou, sådan at vi kan optimere vores flytning af teknologier mellem fabrikkerne i vores gruppe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094