23948sdkhjf

Kunderne vil have mere fra RTX

Teknologifirmaet opjusterer forventningerne til omsætning og resultat.
- Vores internationale kunder har de seneste måneder afsat flere af vores produkter end vi oprindeligt havde forventet. Desuden oplever vi, at kundernes investeringslyst til nye produkter, og dermed efterspørgslen efter vores udviklingsydelser, er steget. Begge aspekter har dels forbedret vores resultater for de fem første måneder, dels givet os komfort på et forbedret helår. Derfor opjusterer vi i dag, siger administrerende direktør Flemming Hynkemejer i en selskabsmeddelelse og tilføjer:

- Begge dele skal ses i lyset af en generel positiv forventning til fremtiden i de segmenter og markeder, som vi og vore kunder opererer i.

Godt hjulpet af kunder, kontrakter og dollar-kursen
RTX har i løbet af regnskabsårets første fem måneder oplevet en stigende ordreindgang og stigende forecast fra virksomhedens store kunder. I perioden har RTX indgået nye kontrakter med nye kunder, herunder et væsentligt innovationsprojekt. I samme periode er kursen på USDollars steget til et højere niveau end tidligere forventet, og da en væsentlig samhandel med såvel kunder som leverandører foregår i denne valuta, påvirker dette også RTX.

På baggrund af den samlede udvikling opjusteres forventningerne derfor til regnskabsårets omsætning og resultat.

Omsætningen for 2014/15 ventes nu at lande i intervallet 330-345 mio. kr. mod tidligere 305-310 EBIT forventes i intervallet 45-52 mio. kr. og EBITDA i intervallet 52-59 mio. kr. Da helårsrapporten for 2013/14 blev offentliggjort i november 2014, var forventningerne EBIT og EBITDA henholdsvis i intervallet 38-42 mio. kr. og 46-50 mio. kr.
Læs mere om: RTX
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08