23948sdkhjf

ChemoMetec opjusterer

Et øget salg af instrumenter har givet højere vækst end forventet hos medico-producenten i første halvår.
ChemoMetec omsatte i første halvår af regnskabsåret 2014/2015 for 28,3 mio. kr. svarende til en omsætningsvækst på over 24 procent i forhold til året før.

Væksten er ifølge virksomhedens regnskabs primært drevet af et øget salg af instrumenter.

- Vi har haft et særdeles travlt første halvår, hvor fokus primært har været rettet mod at etablere os med direkte salg i Tyskland og UK. Vi har endvidere revideret samtlige forhandleraftaler, og flere forhandleraftaler er enten opsagt eller gjort non-eksklusive. Sideløbende har vi styrket understøttelsen af det direkte salg med øget aktivitet inden for elektronisk markedsføring, specielt lead generering via direct marketing, siger administrerende direktør Michael Eising.

Resultat af primær drift, EBITDA, blev et overskud på 7,0 mio. kr. mod et overskud i samme periode sidste år på 5,6 mio. kr. EBIT voksede i perioden med 59 procent til 4,3 mio. kr.

På baggrund af den positive udvikling i første halvår opjusterer ChemoMetec forventningerne til 2014/2015 som helhed. Nu forventes en omsætning på 51-55 mio. kr. og et driftsresultat (EBITDA) på 9-11 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078