23948sdkhjf

Terma permanent i Mellemøsten

Danske Terma vil have del i Mellemøstens forsvarsudvikling og opretter nu et kontor i De Forenede Arabiske Emirater.
De Forenede Arabiske Emirater er hjemsted for Termas nyeste kontor.

- Gennem 10-15 år har Terma leveret radarsystemer og luftbårne løsninger til kunder i Mellemøsten i samarbejde med regionale forretningsforbindelser. Med udsigt til hurtig udvikling inden for forsvar og sikkerhed i regionen, er åbningen af et permanent kontor i området et naturlig næste skridt, udtaler Jørn Henrik Rasmussen, Vice President, Terma Global, og overordnet ansvarlig for Termas internationale salg- og marketingsindsats.

David Adgill Larsen, som har været ved Terma siden 2010, er udpeget som Regional Director. Han flytter til Forenede Arabiske Emirater for at stå i spidsen for kontoret i Abu Dhabi med ansvar for forretningsudvikling i hele regionen.

Undersøger løbende markedet
Terma har nu underafdelinger, kontorer og repræsentationer i Nordamerika, Holland, Tyskland, Singapore, Storbritannien samt Indien og altså nu også i De Forenede Arabiske Emirater.

Du har talt rigtigt.
Foruden tre afdelinger i Danmark har Terma nu underafdelinger, kontorer og repræsentationer i syv lande. To afdelinger i Holland, en i Tyskland, fire i USA samt en afdeling i henholdsvis Singapore, Indien, England og nu også De Forenede Arabiske Emirater.

- De seneste to etableringer i England og Forenede Arabiske Emirater er foretaget inden for det seneste år. Vi vurdere løbende behovet og mulighederne for at etablere os internationalt, men umiddelbart er der ikke yderligere etableringer på vej, oplyser Kasper Rasmussen, Director of Communications ved Terma til Electronic Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093