23948sdkhjf

Robotsucces slår bremsen i

Stor interesse for at arbejde med robotteknologi og den automatisering, der kan løfte danske virksomheders konkurrenceevne, tvinger SDU til at geare ned.
Potentialet for at automatisere produktionen hos små- og mellemstore virksomheder er stort. Det samme er unges interessen for at læse til civilingeniør i robotteknologi og dermed bidrage til processen. Det skriver karriere.jobfinder.dk.

- Arbejdsmarkedet søger flere ingeniører til at skabe og optimere de intelligente løsninger, som gør, at Danmark kan konkurrere inden for eksempelvis produktion og velfærdsteknologi, siger studievejleder ved ingeniøruddannelserne på SDU, Dorte Frølund Kromann, om uddannelsen og de unges interesse.

Optaget på uddannelsen som civilingeniør i robotteknologi er steget med hele 128 procent siden 2007, hvor 25 startede på uddannelsen ved Syddansk Universitet, SDU.

Successen har dog nået et punkt, hvor SDU må holde igen. I år bliver optaget på uddannelsen derfor begrænset for første gang siden oprettelsen.

Interessen for uddannelsen inden for robotteknologi har siden starten affødt uddannelsen som civilingeniør i velfærdsteknologi, softwareteknologi, og flere andre.

Original artikel: http://karriere.jobfinder.dk/artikel/rob...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078