23948sdkhjf

Vinduesmotor vinder DNU-udbud

Den integrerede motor i producenten Pro Tecs vinduer gjorde forskellen, da det største enkeltbyggeri på Det Nye Universitetshospital i Skejby var i udbud.
Tungen på vægtskålen, da der blev udvalgt underleverandør på de automatiserede, indadgående vinduer på et 38.900 kvadratmeter stort afsnit på DNU ved Aarhus, blev en særlig, skjult motorløsning.

Det er vinduesproducenten Pro Tech Vinduer, som har mange års erfaring i specialleverancer til store byggeprojekter, der står bag motor-løsningen. Integreret i selve vindueskonstruktionen kan motoren ikke ses, når vinduet er lukket. Samtidig sørger den indbyggede motor for, at hele beslaget betjenes, hvor andre lukke-løsninger med en-to motorer ofte lukker ét sted på vinduet.

De oplukkelige vinduer, som kommer til at sidde højt placeret, betjenes fra gulvet med et lille betjeningspanel. Samtidig er automatiseringen fuldstændig konvertibel til en hvilken som helst CTS-styring. Vinduet kan også betjenes manuelt, f.eks. ved servicering, strømsvigt, vinduespudsning osv.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078