23948sdkhjf

SKI vælger otte leverandører af kommunikationsudstyr

Vinderne af udbud på kommunikationsudstyr og -løsninger er fundet.
SKI, Statens og Kommunernes Indkøbs Service, har nu udpeget de otte vindere i rammeaftalen for kommunikationsudstyr og –løsninger.

De otte vindere:
Axcess A/S
Comm2IG
Conscia-Jansson
Coresec Systems A/S
Credocom A/S
Dustin A/S
KMD A/S
TDC A/S

Aftalen er nu i stand-still perioden, som udløber den 23. februar 2015. Den endelige aftale vil være klar til brug primo marts 2015.

Det kan leverandørene blive stillet overfor
Der vil være tale om en frivillig rammeaftale, som kan benyttes af statslige, regionale og kommunale myndigheder og institutioner m.fl.

Aftalen giver offentlige brugere mulighed for at anskaffe komponenter til deres it-miljø ved direkte tildeling - alene på baggrund af pris. Der kan også gennemføres enkle og hurtige miniudbud for mængdekøb af komponenter, og for løbende køb af konsulenttimer over en længere periode.

Det er også muligt at anskaffe komponenter og løsningsbeskrivelser, hvor leverandørerne foreslår den bedst løsning og komponenter. Dette ske ved to typer miniudbud. Enten ske ved at kunden selv står for etableringen af løsningen, eller ved at kunden overlader det fulde ansvar for etablering af en løsning til leverandøren. Endelig kan kunden ved gennemførelse af et miniudbud både få en ny løsning, samt mulighed for at trække på leverandørens kompetencer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063