23948sdkhjf

Det sker: Udvikling af fremtidens renseteknologi

Workshop den 23. februar om hvordan teknologi skal sikre Danmarks potentiale som vækstcenter for effektive og intelligente løsninger på verdens vandudfordringer.
Verdensmarkedet for vandløsninger er stigende,
Arrangementet finder sted:
23. februar 2015 - Klokken 10.00 – 16.00
Vandhuset,
Godthåbsvej 83
8660 Skanderborg

Tilmelding til Charlotte Frambøl på mail: cf@danva.dk

Tilmeldingsfristen er den 18. februar 2015.
hvilket skaber grobund for øget vækst og beskæftigelse i Danmark. Men for at realisere potentialet skal Danmark udbygge sin position som vækstcenter for effektive og intelligente løsninger på verdens vandudfordringer.

Vandselskaberne er med til at drive udviklingen af vandteknologi, idet det er vandselskaberne som har kompetencer og viden til at udpege og bidrage til at definere fremtidens løsninger i forhold til spildevandsrensning. Forude venter nye udfordringer, krav og specifikationer for spildevandsrensning, miljø med videre og derfor er det vigtigt, at forsyninger og leverandører er opmærksom på dette, samt bidrager til at præge udviklingen af nye teknologier.

Danva og Markedsmodningsfonden afholder derfor en workshop den 23. februar 2015, som har til formål at diskutere, hvilke udfordringer de danske vandselskaber står over for. På workshoppen vil vi sammen diskutere og prioritere, hvilke udfordringer branchen forestiller sig at skulle løse i fremtiden, og hvorledes private virksomheder kan bidrage til løsningen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065