23948sdkhjf

GN Netcom og Ciklum indgår strategisk samarbejde

GN Netcom i Ballerup har valgt Ciklum som near-shore leverandør af softwareudvikling og konsulenttjenester.
I første omgang etableres et udviklingsteam til supplering af det danske online it-udviklingsteam på Ciklums hovedkvarter i Kiev, Ukraine suppleret med en række procesunderstøttende konsulentydelser. Det skriver GN Netcom i en pressemeddelelse.

- Vi har valgt Ciklum efter en grundig udbuds- og evalueringsrunde i foråret, hvor vi omhyggeligt vurderede en række potentielle kandidater fra forskellige sourcinglande. Den geografiske nærhed, adgangen til dygtige specialister samt Ciklum’s transparente forretningsmodel og gode referencer gjorde, at vi valgte, som vi gjorde, siger CIO, Kenneth Ullmann, fra GN Netcom og tilføjer:

- Vi ser dette som starten på et mangeårigt strategisk samarbejde, som også vil kunne udbredes til andre områder af GN Store Nord koncernen og i princippet omfatte en meget lang række tjenester relateret til softwareudvikling og vedligehold.

Deltager i oplæringen
Udviklingsdirektør i GN Netcom, Søren Schmidt, som er operationelt ansvarlig for near-shore etableringen, uddyber:

- Hos Ciklum er vi i direkte kontakt med vores eget team på præcis samme måde, som med vore danske medarbejdere. Vi deltager selv i udvælgelsen og oplæringen af de ansatte og sikrer derved en optimal grad af engagement, kompetencer og loyalitet. Ciklum har desuden en konsulentafdeling med en imponerende ekspertise i blandt andet implementering af agile processer og effektiv produktion på distancen. En ekspertise vi gør brug af allerede fra starten af vores samarbejde.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062