23948sdkhjf

RTX sætter rekord og vil ansætte

RTX kommer ud af regnskabsåret 2013/14 med markant stigende omsætning og det bedste resultat nogensinde. Forventningerne til de kommende år indebærer yderligere vækst.
Det går godt hos RTX. Virksomheden opjusterede i marts 2014 og kunne tirsdag indfri forventningerne med en omsætningsstigning på 19,4 procent svarende til en samlet omsætningen på 288,3 millioner kroner og en rekordhøj EBIT på 37 millioner kroner i forhold til 14,4 millioner året før.

Både ledelse og bestyrelse er meget tilfredse med virksomhedens udvikling.

- Vi har oplevet en meget positiv udvikling i RTX det seneste år. Recepten har været en fortsat positiv udvikling af kundebasen, en række nye produktlanceringer og en fastholdelse af omkostningsniveauet. Det har givet os en meget tilfredsstillende udvikling i både omsætning og resultat, forklarer administrerende direktør Flemming Hynkemejer.

Forventer omsætning på 300 milioner
RTX er i dag opdelt i to forretningsenheder, Design Services og Enterprise & VoIP. Inden for førstnævnte fungerer RTX som designpartner på trådløse løsninger og er blandt andet leverandør af trådløse halvfabrikata og moduler med Wi-Fi og DECT radioteknologier. Inden for Enterprise & VoIP er RTX leverandør af avancerede IP-telefoni-løsninger til erhvervssektoren.

Forventningerne til fremtiden er positive. Flemming Hynkemejer forventer næste år at have rundet 300 millioner kroner i omsætning og EBIT i intervallet 38-42 millioner kroner. Også året efter sætter RTX tal på. I regnskabsåret 2015/16 forventes omsætningen at være steget til cirka 350 millioner kroner med en EBITDA-margin på minimum 16 procent.

160 ansatte i koncernen
Vækstforventningerne vil i den kommende tid medføre en del nyansættelser i Danmark. RTX beskæftiger i dag knap 160 medarbejdere, heraf 110 medarbejdere i hovedsædet i Nørresundby og knap 50 medarbejdere i Hong Kong.

De ansatte i Danmark har fortrinsvis en baggrund som elektronik- eller softwareingeniører, og i den kommende periode skal hovedsædet i Nørresundby opmandes med cirka ti ingeniører.

- Vækst og skalerbarhed hører tæt sammen, og vi har gennem mange år arbejdet med tværkulturelle og tværgeografiske teams og derigennem opbygget en stor erfaring med at styre projekter og bemanding på langdistancen. Vi tror, at denne kompetence har givet RTX en unik position til dels at kunne fastholde højtlønnede medarbejdere i Danmark, og dels at holde fokus på hvilke kompetencer, der er essentielle, og hvilke der enten kan skaffes via partnerskaber eller tilkøbes udefra, siger Flemming Hynkemejer.
Læs mere om: RTX
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078