23948sdkhjf

Eltronic køber søsterselskab

Eltronic Solution er blevet købt af Eltronic, og virksomheden vil fortsætte som en selvstændig forretningsenhed under navnet Power Solution.
Eltronic blev sidste år købt af SE Blue Equity. Dengang fulgte søsterselskabet Eltronic Solution ikke med i handlen, men nu er selskabet også blevet købt.

Det er stifter og tidligere eneejer Lars Jensen, som har solgt Eltronic Solutions til Eltronic, og handlen er trådt i kraft den 1. november.
Med navnet Power Solution vil forretningsenheden have et stort fokus på embedded elektronik i motor- og powerstyringer.

Synergi og flere kompetencer
Det får ingen indflydelse for de fem ansatte medarbejdere, der alle følger med over i Eltronic i deres nuværende stillinger, og købet giver en masse nye muligheder.

- Vi er nu en del af Eltronic, og det gør, at vi får væsentlig flere kompetencer, og det kan give en række synergier i forhold til eksisterende kunder, siger Jesper Rantala, der er direktør for Power Solutions.

Med købet er der nu seks forretningsområder i Eltronic, der har domicil i Hedensted.

170 ansatte
Eltronic har arbejdet for fremstillingsindustrien i mere end et årti med engineering, system-integration og automatisering for at forbedre sine kunders konkurrenceevne. Kunderne består af store danske industrivirksomheder, og de bliver betjent globalt.

Eltronic beskæftiger 170 ingeniør og teknikere og omsætter for 250 millioner kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094