23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Branchen ForbrugerElektronik
Thomas Helbo er indtrådt som formand for Antenne-, Satellit- og Kabel-tv-branchenforeningen under BFE i stedet for Freddie Fjeldsted. Samtidig er Kenn Jensen, Ulf Lund og Jeppe Schou Westergaard indtrådt i ASK’s bestyrelse.

Antenne-, Satellit- og Kabel-tv-branchenforeningen samler de virksomheder, der leverer udstyr til samt distribuerer programmer inden for antenne-, satellit- og kabel-tv-området.

Dansk Design Center
Christian Bason er med virkning fra 1. november blevet ansat som direktør hos Dansk Design Center.

Dansk Design Center udvikler og formidler viden om design og arbejder for at fremme brugen af strategisk design i danske virksomheder og offentlige institutioner. Målet er at øge virksomhedernes konkurrenceevne.

HBM Danmark ApS
Henrik Mønsted er indtrådt i bestyrelsen hos HBM Danmark ApS i stedet for Arne Rasmussen (kilde: BIQ.dk).

HBM Danmark ApS er leverandør af måleudstyr til elektronisk måling.

InnovationsFonden
Corinna Cortes, Anne Skriver og Trine Winterø er blevet udpeget som medlemmer af bestyrelsen for InnovationsFonden i stedet for Jørgen Mads Clausen, Conni Simonsen og Peter Olesen.

InnovationsFonden har til formål at give tilskud til udvikling af viden og teknologi, herunder højteknologi, der fører til styrkelse af forskning og innovative løsninger til gavn for vækst og beskæftigelse i Danmark.

SSBV-Rovsing A/S
Julian Bott er med virkning fra 1. november blevet ansat som administrerende direktør hos SSBV-Rovsing i stedet for Søren Anker Rasmussen.

SSBV-Rovsing A/S er leverandør af software-løsninger til rumindustrien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.859