23948sdkhjf

Det sker: Nedtællingen til E-14 er i fuld gang

Elektronikmessen er Danmarks teknologiske mødested. E-14 præsenterer ikke blot de seneste nyheder indenfor branchen, men omfatter også et righoldigt konferenceprogram, hvor de besøgende kan sikre sig den nyeste viden indenfor området.
- Den tyske elektronikindustri har skiftet gear. Satsningen - industri 4.0 - skal gøre tyskerne til de mest konkurrencedygtige i verden. Så det er nu, den danske elektronikindustri skal kende sin besøgstid og skrue op for blusset, hvis vi ikke skal blive hægtet af. Dansk elektronikindustri er netop en betydende underleverandører til den tyske industri, og derfor handler det om at være på forkant og her spiller Elektronikmessen E 14 en betydende rolle, lyder det fra branchedirektør i DI ITEK, Adam Lebech, før åbningen af Danmarks største elektronikmesse E-14, tirsdag den 2. september i Odense Congress Center.

Udstillingen har flere end 150 udstillere, og gennemføres i nært samarbejde med Brancheforeningen Professionel Elektronik og Dansk Industris sektion for it, tele, elektronik og kommunikation DI ITEK.

Udviklingen i de kommende år
På udstillingens toplederkonference har arrangørerne sikret sig en hovedtaler fra den tyske elektronikindustri og ledende danske elektronikvirksomheder for at skitsere den udvikling branchen kan forvente i de kommende år. Vil man fortsat være til stede i branchen på højt niveau, er det vigtigt at kunne leve op til kravene.

Blandt de dominerende emner er de muligheder robotteknologien indeholder, samt hele udviklingen indenfor trådløs kommunikation, sikkerhedskritiske systemer og test af software.

- Jeg har en klar forventning om, at et besøg på E-14 samlet giver branchens fagfolk mere ny viden end de kan tilegne sig på et efteruddannelseskursus. Her er alt under ét tag, og det er her, du også møder kolleger og studiekammerater fra andre virksomheder. Det har stor betydning for den enkelte, siger direktør Michael Jepsen, Odense Congress Center.

OCC overtog i fjor konceptet bag Elektronikmessen fra Mediehuset Ingeniøren med det formål at videreudvikle udstillingen.

E-14 finder sted i dagene fra 2. til 4. september og åbnes af Adam Lebech. På åbningsdagen uddeles årets Embedded Skills Award til en studerende som i sit afgangsprojekt har præsteret noget helt unikt. Med titlen følger en check på 10.000 kr.
Læs mere om: E-14
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079