23948sdkhjf

Svenske neXus køber tyske Integid

neXus vil med overtagelsen af Integid styrke sit udbud indenfor rettighedshåndtering.
Den tyske sikkerhedsvirksomhed, der har base i tyske Essen, er specialister indenfor centraliseret rettighedshåndtering af fysisk adgangskontrol. Virksomheden er en af de ledende leverandører på området i den såkaldte DACH-region, der består af Tyskland, Østrig og Schweiz, og købet af Integid indebærer, at neXus forsætter med at vokse i DACH-regionen og samtidig styrker sin ekspertise indenfor feltet. Det oplyser neXus på sin hjemmeside.

- Centraliseret rettighedshåndtering er et strategisk fokusområde for neXus og en vigtig del i vores løsningsarkitektur, siger CEO i neXus, Peter Gille i en nyhed på selskabets hjemmeside, hvor han uddyber:

- Integid har gennemført komplekse projekter indenfor området og har desuden haft en vigtig rolle i at lede udviklingen af området på det tyske marked. Integids omfattende viden og dets CardDesk-produkter betyder, at vi nu kan tilbyde helhedsløsninger indenfor rettighedshåndtering – fra standardiserede systemer til komplekse skræddersyede løsninger.

Integid blev grundlagt i 2009 af virksomhedens nuværende ansvarshavende chefer Knut Conrads og Marco den Elsen. Integid har omkring 15 medarbejdere på kontoret i tyske Essen.

- Vi ser for os, at sammenlægningen kommer til at give betydelige synergier, når det gæller produktudvikling, support, salg og marketing, siger Marco den Elsen i nyheden på neXus’ hjemmeside.

Integid GmbH vil fremover være en selvstændig juridisk enhed, og Knut Conrads og Marco den Elsen vil forsat have ansvaret for Integid. Deres opgave bliver at forsætte udviklingen af rettighedshåndtering indenfor neXus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08