23948sdkhjf

Onlinesalg driver væksten hos RS Components

Fremgang på både top- og bundlinjen får distributøren af elektronikkomponenter til at tro på endnu et indbringende regnskabsår.
RS Components oplevede vækst i både omsætning og overskud, viser elektronikkomponentdistributørens årsrapport for regnskabsåret 2013/14.

Årets resultat lyder på 5,3 mio. kr. mod 1,8 mio. kr. i det foregående år, mens nettoomsætningen steg fra 139,6 til 140,5 mio. kr.

- Omsætningen i året, set i forhold til forrige år, skal ses i lyset af, at vi i år ikke har haft salg til søsterselskaber. Sammenligner vi omsætningen i det forgangne år med forrige år, eksklusive salg til søsterselskaber, har vi haft en vækst på fire procent, konstaterer ledelsen i årsrapporten.

Her oplyses også, at omsætningen målt på e-handel er stigende. Således henter RS Components nu mere end 69 procent af omsætningen gennem en online-salgskanal.

Fremgangen er medvirkende til at skabe optimisme i virksomheden, som er en del af engelske Electrocomponents plc.

- Det forventes, at RS fortsætter den positive udvikling fremadrettet. Nye tiltag vil styrke vores markedsposition, bl.a. baseret på øget kundefokus via salgsstyrken og nye marketinginitiativer, onlineløsninger og fortsat udvidelse af produktsortimentet, konstaterer ledelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094