23948sdkhjf

Regeringen vil lette finansiering af nye maskiner

En ny vækstpakke skal gøre det lettere for små og mellemstore virksomheder at effektivisere produktionen.
Under krisen har det haltet med investeringerne i nye maskiner og robotter i dansk industri. Mange små og mellemstore virksomheder har ikke oplevet velvilje i banken, men det vil regeringen gøre noget ved med en ny vækstpakke, skriver Ugebrevet A4.

Erhvervsordfører for Socialdemokraterne, Benny Engelbrecht, forklarer, at man vil gøre det lettere for private investorer at hjælpe de små og mellemstore virksomheder. Det skal ske genne en investorfradragsordning, som kan give et årligt fradrag på op til 650.000 kr. til personer, der investerer i små virksomheder.

Derudover vil Regeringen også gøre det lettere for de små og mellemstore at tage skridtet opad og blive til store virksomheder. Det skal blandt andet ske med etableringen af en ny investeringsfond, Dansk Vækstkapital II, samt en accelerationspulje, der sigter mod virksomheder med særligt vækstpotentiale. Derudover vil regeringen forlænge Vækstlåneordningen og Eksportlåneordningen.

- Vi skal sikre, at der ikke blot er mulighed for at få kapital til at starte en virksomhed, men også til at gå skridtet videre. Det er et af de steder, hvor vi har vores store udfordringer, siger Benny Engelbrecht, der sammen med regeringen har som mål at skabe 15-25 nye, store danske virksomheder.

Originalartikel: http://www.ugebreveta4.dk/lettere-at-laa...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141