23948sdkhjf

Nyt om navne: Servodan ruster sig til vækst

Nye og omfattende projekter i virksomhedens pipeline har skabt et behov for nye medarbejdere. Sønderborg-virksomheden opruster derfor med flere nye ansigter.
- Vi har i vores strategiplan for de kommende år defineret en lang række meget ambitiøse vækstinitia-tiver, som kræver flere hænder. Derfor har vi netop ansat Stine Rosenkilde som Customer Supporter. Samtidig søger vi lige nu en direktionssekretær og en key account manager til Danmark samt en teknisk support-medarbejder til at servicere det svenske marked, fortæller Henrik Raunkjær, der er administrerende direktør hos Servodan i Sønderborg.

Som ny Customer Supporter skal Stine Rosenkilde blandt andet være med til at strømline Servodans salgs-processer, så virksomheden i endnu højere grad kan udnytte ressourcerne hos sine fire danske konsulenter.

- Vi har nemlig de seneste måneder oplevet en meget kraftig stigning i antallet af lysstyringsprojekter, som vi byder på - og i rigtig mange tilfælde også vinder. Det kræver en endnu bedring styring af ressourcer og tid, således at vi fortsat kan yde den tætte og kompetente rådgivning og opfølgning til rådgivere, installatører og grossister i Danmark, som vi ønsker, forklarer Henrik Raunkjær.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078