23948sdkhjf

Rekordregnskab fra fynsk it- og dronevirksomhed

Med en bruttofortjeneste på 56 millioner kroner kom Svendborg-virksomheden Danoffice IT, der også har kastet sig ind i markedet for civile droner, ud af 2013 med sit hidtil bedste resultat.
Det skriver TV2 Fyn.

Den 19 år gamle virksomhed, der i dag beskæftiger 45 medarbejdere, leverer primært it-løsninger til offentlige organisationer og nødhjælpsorganisationer verden over. Virksomheden har dog også kastet sig over markedet for civile droner – et marked, som Danoffice IT har store forventninger til.

- Vi har vores kerneforretning inden for køreklare it-løsninger, men forventer os meget af vores nye forretningsben i form af højteknologiske droner, samt løsninger indenfor biometrisk identifikationsudstyr. Vi har investeret kraftigt i de nye områder og forventer, at de vil bidrage positivt til Danoffice IT´s bundlinie fra 2014, siger Per Svehag, der er president & Partner i Danoffice IT, til TV2 Fyn.

Ifølge avisen var det droner fra Danoffice, der i november sidste år hjalp humanitære nødhjælpsorganisationer med at få et hurtigere overblik over skader og nødstedte personer, efter at tyfonen Haiyan hærgede på Filippinerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064