23948sdkhjf

Nyt om navne: Sælger vender tilbage til Lapp Danmark

Nu forstærker Lapp Danmark sit salgsteam med Kim Breum, som tidligere har haft sit virke i Lapp Group-koncernen.
For kabelleverandøren Lapp Danmark er det lykkedes at genansætte Kim Breum, 59 år, til hans tidligere distrikt, hvor han kommer til at indgå i region Jyllands salgsteam. Kim har solid erfaring fra sælgerfaget og har arbejdet med kunderelationer i næsten 30 år. Han kommer senest fra teknik- og automationsgrossisten Sanistål, hvor han var ansat som sælger i godt syv år. Inden da arbejdede han som elektronikinstallatør i mange år og har dermed også erfaring fra operativt virke inden for industrien.

Mellem 1990 og 2002 var Kim ansat som sælger hos Lapp Danmark. Men meget er hændt siden da, og ifølge Kim er konkurrencen på markedet blevet hårdere de seneste år.

– Det føles godt at være tilbage, jeg er kommet hjem igen. Der er sket meget siden sidst, og ikke mindst når man ser på Lapp som varemærke. På ti år har varemærket udviklet sig – fra at være en pioner til at være en af markedets mest velkendte og etablerede leverandører. Jeg har et bredt kontaktnet inden for branchen, og en af mine hovedopgaver bliver at finde nye forretningsmuligheder. Det bliver også vigtigt at værne om vores eksisterende kunderelationer og sørge for, at kunderne får den support, de behøver, siger Kim Breum.

– Kim har lang erfaring fra sælgerfaget, og dette i kombination med hans tekniske kunnen gør ham til en vigtig ressource for såvel vores kunder som for vores salgsteam, siger Krister Karlsson, salgschef hos Lapp Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078