23948sdkhjf

Ny dansk smartphone på gaden i marts

Danske Lumigon er lige på trapperne med sin nye 4G-telefon. Virksomheden annoncerer således på sin hjemmeside, at det nyeste produkt kommer på gaden i slutningen af marts.
Under sloganet ’Feel the difference’ præsenterer Lumigon ultra kort sin nye smartphone på sin hjemmeside. For ud over datoen 27. marts 2014, som må antages at være dagen, hvor virksomhedens nyeste produkt rammer gaden, er der ingen informationer at hente om den nye telefon på producentens hjemmeside.

Men ifølge specialmediet MereMobil.dk forventes den nye telefon at understøtte 4G LTE. Lumigon har nemlig tidligere bekræftet overfor MereMobil.dk, at virksomheden arbejdede på en 4G-telefon.

- Det er ikke den samme telefon som T2. Den ligner den samme, men det er en helt ny generation. Det er bygget på noget helt ny teknologi, sagde Lumigons direktør Lars Gravesen i juli 2013 til MereMobil.dk.

Ved samme lejlighed sagde Lumigon-direktøren til mediet, at efterfølgeren til T2 ville kommer på markedet i efteråret 2013. Produktet ser dermed ud til at være blevet godt et halvt år forsinket.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078