23948sdkhjf

Eiva får ny formand og flytter i nye lokaler

Et formandsskifte og nye større lokaler skal hjælpe teknologivirksomheden til at udleve sit fulde forretningsmæssige potentiale.
Teknologivirksomheden Eiva, der udvikler produkter og avanceret software, som anvendes i forbindelse med opmålinger og projekter under havoverfladen, har netop gennemført en række initiativer, der skal være med til at booste virksomhedens videre udvikling. Blandt andet har virksomhedens bestyrelse fået en ny mand ved roret.

Flemming Bligaard Pedersen overtager således posten som formand for bestyrelsen i Eiva a/s. Flemming har som tidligere koncernchef for Rambøll en omfattende faglig teknisk indsigt og ikke mindst en betydelig ledelseserfaring med udvikling af videns tunge virksomheder. Han har desuden stor erfaring fra en række ledende poster i Rambøll som blandt andet områdedirektør for Midt- og Sydjylland, chef for forretningsudvikling, teknisk direktør og ikke mindst posten som koncernchef for hele Rambøll i en periode på næsten 20 år. Flemming Bligaard Pedersen blev en del af bestyrelsen i Eiva i 2012.

- Jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med ledelsen, medarbejdere og ejerne om den videre udvikling af Eiva. Som ingeniør er jeg teknisk interesseret, som forretningsmand har jeg erfaring med udvikling af systemløsninger for komplekse kundebehov, og som chef har jeg været med til at opbygge og udvikle organisationer. Eiva er et godt eksempel på en dansk teknologivirksomhed, hvor der med base i stærke kompetencer udvikles totalløsninger og systemer for kunder med krævende tekniske behov. Eiva udvikler løsninger for det ”blå segment” i den maritime sektor, det traditionelle ”sorte segment” med løsninger til offshore oliesektoren og ikke mindst det ”grønne segment” med løsninger for etablering og løbende overvågning af havvindmølleparker. På den måde er der mange paralleller til Rambøll. Jeg ser Eiva som en virksomhed i stærk udvikling med ambitioner om fortsat vækst via øget internationalisering og produktudvikling, lyder det fra den nye formand.

Nye lokaler blev indviet torsdag
Samtidig med, at en ny formand stiller sig ved roret, flytter Eiva i nye og større lokaler.

Stort set siden etableringen i 1978 har Eiva haft til huse i Hasselager. Efter flere gradvise udvidelser med overtagelse af endnu et lejemål og en tilbygning i 2010, blev lokalerne i Hasselager alligevel for trange.

Siden Eivas generationsskifte i 2008, hvor de nye ejere overtog virksomheden, er antallet af fastansatte vokset fra 29 til 46 samtidig med, at Eiva har etableret et antal praktikpladser og studenterjob for ingeniør- og økonomistuderende, således at virksomheden nu beskæftiger i alt omkring 60 ansatte. Over de seneste år har Eiva desuden øget ressourcerne til udvikling af nye produkter.

Den øgede aktivitet har medført et behov for en markant forøgelse af produktionsarealet. Blandt andet er en del af Eivas nye hardware produkter - fx en ny måleplatform til magnetometre, der anvendes til geofysiske opmålinger – så store, at der er behov for mere plads.

Eiva er derfor rykket til nye større lokaler i Stilling, hvor Skanderborgs borgmester Jørgen Gaarde torsdag stod for indvielsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078