23948sdkhjf

Det sker: Foxconn og Hewlett-Packard-legende kommer til Danmark

Happy Holden er gæsterlærer til printkortseminar hos Azitech og Axcon.
Azitech og Axcon har gjort lidt af et scoop. Happy Holden, der har en fortid som CTO hos Foxconn og 30 års erfaring fra Hewlett-Packard, er gæstelærer på seminaret Nordic HDI i marts 2014. Det skriver virksomhederne i en fælles pressemeddelelse.

- Grænsen for produktion af printkort med HDI flytter sig hver dag, og for europæiske virksomheder kan det være svært at følge udviklingen. Man udfordres af at vedligeholde disse HDI kompetencer, fordi kommunikationen til de store kinesiske fabrikker er lang og ressourcekrævende, siger ejer Robert Dam Ludvigsen fra Azitech i pressemeddelelsen.

Begrænsninger og muligheder
Seminaret vil have fokus på HDI og signalintegritet. Og Happy Holden vil blandt andet fortælle om de begrænsninger og muligheder, når produktioner af printkort med HDI og SI skal sikkert i mål, står der i pressemeddelelsen.

- De fleste er opmærksomme på problematikken, når der er tale om højhastighedsdatabusser. Man overser ofte de lave stige og falde tider, som moderne komponenter har, hvilket ligeledes stiller krav til designet på PCB niveau. Vi er glade for, at vi sammen med Azitech kan præsentere et arrangement, hvor 45 års industrierfaring fra printopbygning kombineres med vores hjemmebane indenfor signal og power integrity, siger administrerende direktør hos Axcon, Anders Enggaard.
Seminaret foregår den 5.-6. marts.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141