23948sdkhjf

Ny topchef hos GN Netcom

Niels Svenningsen erstatter Mogens Elsberg som administrerende direktør fra årsskiftet.
Den nuværende administrerende direktør har opsagt sin stilling for at søge nye udfordringer. Derfor har GN Netcom ansat Niels Svenningsen i stillingen fra 1. januar 2014. Det skriver GN Netcom i en fondsbørsmeddelelse.

- Vi er glade for at byde Niels velkommen til GN Store Nord som administrerende direktør for GN Netcom, nu hvor vi igangsætter vores nye strategiplan. Vi ønsker at fortsætte med at vokse hurtigt, og vi har vigtige muligheder foran os. Jeg er meget glad for, at vi har kunnet tiltrække Niels til GN Netcom for at lede vores team, nu hvor vi fokuserer på vores nye mål. Med sin brede erfaring fra globale teknologivirksomheder samt omfattende kendskab til de vigtigste markeder, hvor GN Netcom opererer og konkurrerer, er bestyrelsen overbevist om, at han er det rigtige valg til det næste skridt på vores rejse til at drive en stærk vækst gennem innovation og kommercialisering, siger Per Wold-Olsen, formand for GN Store Nords bestyrelse, i meddelelsen.

Erfaren IT-mand
Den nye direktør Niels Svenningsen vil arbejde sammen med den afgående, så der vil blive en glide overgang i ledelsen af virksomheden.

48-årige Niels Svenningsen kommer fra en stilling som senior vicepræsident i Hitachi Data Systems. Her har han har haft ansvaret for at drive væksten.
Tidligere har Niels Svenningsen haft ledende stillinger i HP, IBM, Compaq, Topnordic, og han er uddannet fra Copenhagen Business School.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064